Andreas Granath ny CRO på Safeture

SaaS-bolaget (Software as a service) Safeture AB i Lund har anställt Andreas Granath som ny CRO (chief revenue officer) på företaget. 

Granath kommer närmast från en roll som Director Customer Success Nordic på Qlik. 

  

Safeture har utvecklat en molnbaserad plattform som idag hjälper mer än 4 000 företag, organisationer och myndigheter att ta ansvar och skapa trygghet för sina medarbetare, oavsett var de befinner sig. Safetures tekniska lösning säljs främst via partners över hela världen som arbetar med global incidenthantering inom säkerhet eller sjukvård. Falck, Exlog, SPS och försäkringsjätten Chubb är några av Safetures viktigaste kunder. 

 

  • Safeture är ett spännande SaaS bolag med stor potential att hjälpa företag att skydda sin mest värdefulla resurs, personalen. Det känns fantastiskt kul att få möjligheten att vara med Safeture teamet att växa företaget och fortsätta att etablera sig som en av de ledande aktörerna inom detta viktiga område, säger Andreas Granath. 

 

 

För ytterligare information, besök safeture.com eller kontakta: 

Safeture VD Magnus Hultman: +46 706 00 81 66. magnus.hultman@safeture.com 

 

Om Safeture AB 

Safeture AB (grundat 2009) är ett SaaS-företag (Software as a Service) baserat i Sverige. Företaget erbjuder en komplett plattform designad för att hantera anställdas säkerhet och risk/krishantering, oavsett var de befinner sig. Genom ledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture risk- och assistansbolag att se till att deras kunder, globala företag och organisationer över hela världen kan skydda det som är viktigast – sina medarbetare. Safeture-aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market (ticker: SFTR). Redeye är certifierad rådgivare.