GWS om säkerhet på småbolagsdagen den 11 juni

Efter en lång rad allvarliga händelser de senaste åren där anställda skadats eller hamnat i svåra situationer, växer nu efterfrågan märkbart på säkerhetsplattformen Safeture från Global Warning System (GWS) i Lund.

Den 11 juni medverkar GWS-production på Aktiespararnas Småbolagsdag och presenterar hur modern resesäkerhet fungerar.
Med den unika plattformen Safeture, kan företag och andra organisationer omedelbart lokalisera medarbetare i drabbade områden och förse dem med korrekt och relevant information, sammanställd av GWS kvalificerade analytiker. Att snabbt fastställa var medarbetarna befinner sig och kommunicera med dem, är avgörande för att kunna hjälpa dem vidare och därigenom ta sitt juridiska och moraliska ansvar som arbetsgivare.
GWS mål är att hjälpa resenärer att känna sig trygga var de än befinner sig i världen och har därför utvecklat säkerhetsplattformen Safeture. I dag är det fler än 1 000 företag över hela världen som använder GWS.

Presentationen livesänds och kan följas på www.aktiespararna.se/tv/live
Presentationen kommer även att finnas tillgänglig i efterhand.
 
För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Andreas Rodman CEO GWS
Tel: 0708 10 13 16,
andreas.rodman@globalwarningsystem.com

GWS Production i korthet
GWS, Global Warning System, grundades 2009 efter erfarenheter från en global SARS-epidemi, tsunamin i Indiska Oceanen 2004 och terrorattacken i Mumbai. Bolaget erbjuder en mobilbaserad, personlig säkerhetstjänst, Safeture, för att skydda resenärer genom att i realtid spåra och ge information om katastrofer och andra hot som kan påverka människor på resa. Systemet består av olika delar som analys, app och ett rikshanteringsverktyg.
GWS aktie är listad på Nasdaq First North Stockholm.