GWS tecknar avtal med Måns Zelmerlöws stiftelse

Måns Zelmerlöw och Jonas Björkman väljer GWS resesäkerhetsapp Safeture Pro för att göra arbetet på fältet inom organisationen tryggare.
Snabb och korrekt information kan vara avgörande när något händer.
Zelmerlöw & Björkman Foundation bedriver insamling för att skapa en bättre framtid för utsatta barn och ungdomar. Stiftelsen grundades 2013 av Måns Zelmerlöw efter ett besök i Sydafrika där han mötte elever som kunde utstråla otroligt mycket glädje och hopp, trots dåliga förutsättningar. När Måns fick möjligheten att finansiera en av dessa skolor i Sydafrika antog han därför förstås utmaningen. Men han behövde pengar och stöd och Jonas Björkman blev en perfekt partner i stiftelsen. I dag har verksamheten vuxit till att finansiera fyra skolor och en femte är på gång.
Arbetet inom stiftelsen innebär långa resor för många inblandade. För att öka tryggheten för dem som befinner sig ute på fältet samt ge bättre stödmöjligheten inom stiftelsens organisation, har ZB Foundation valt Safeture Pro. Därmed får de genom GWS analytiker och tekniska system omedelbart viktig information om något inträffar i närheten, oavsett var de befinner sig. Samtidigt som säkerhetsansvariga inom stiftelsen genast kan lokalisera personalen och hjälpa dem vidare.

  • Med tanke på hur mycket vi reser är det oerhört viktigt att vi alltid kan känna oss trygga och uppdaterade om något oförutsägbart inträffar. Därför valde vi Safeture Pro, säger Patrick Hillberg på ZB-Foundation
  • Vi är givetvis glada att Zelmerlöw och Björkman kommer att använda Safeture Pro i sitt viktiga arbete för ungdomar i Sydafrika. Vårt verktyg är världsledande och intresset för Safeture växer snabbt säger Andreas Rodman, VD för GWS Production AB.

__________________________________________________________________
Zelmerlöw & Björkman Foundation grundades 2013 av Måns Zelmerlöw för att bekosta skolor tillsammans med partnern Jonas Björkman. I dag har stiftelsen vuxit till att finansiera tre skolor i Sydafrika, en i Kenya. Fler är på gång. ZB-foundation står för lärare, skolmat, skoluniformer och bygger brunnar för att förse eleverna med rent vatten.