Ledande säkerhetsföretag tecknar avtal med GWS

GWS Production AB (GWS) i Lund och EOS Risk Group i London har tecknat ett tvåårigt kontrakt. Avtalet ger GWS tillgång till en rad intressanta kunder, inklusive den viktiga olje- och gasmarknaden.
– Vi är glada att ännu ett välkänt säkerhetsföretag väljer vår tjänst till sina kunder. Safeture Pro passar perfekt för EOS Risk Group, kommenterar Andreas Rodman VD på GWS.
EOS Risk är ett globalt säkerhetsföretag med en rad olika tjänster inom analys, revision, strategi, verksamhet, resor och assistans. Via Lloyds i London erbjuder företaget assistans dygnet runt över hela världen och kan omedelbart stötta vid kriser eller oförutsedda händelser.
Avtalet är ett partnerskap där EOS Risk, under eget namn kommer att erbjuda GWS resesäkerhetstjänst Safeture Pro och ger GWS en garanterad intäkt på minst ca 500.000 SEK under två år. EOS Risk har ett stort internationellt nätverk av intressanta kunder vilket kan leda till fler betydelsefulla affärer för GWS.

  • Detta är ytterligare ett viktigt steg framåt för EOS Risk och passar väl med vår strategi att kombinera avancerad teknik från GWS med erfarenheterna från fältet. Dessutom är det linje med vårt mål med ökad fysisk och teknisk säkerheter för våra kunder och placerar oss i branschens framkant, konstaterar David Johnson, VD för EOS Risk.

För ytterligare information vänligen kontakta GWS VD Andreas Rodman: 0708 – 10 13 16 eller besök www.globalwarningsystem.com 

Om GWS Production AB och Safeture
GWS, Global Warning System, grundades 2009 efter erfarenheter från en global SARS-epidemi, tsunamin i Indiska Oceanen 2004 och terrorattacken i Mumbai. Bolaget erbjuder en mobilbaserad, personlig säkerhetstjänst, Safeture, för att skydda resenärer genom att i realtid spåra och ge information om katastrofer och andra hot som kan påverka människor på resa. Systemet består av olika tjänster som levereras genom resenärens mobiltelefon och tillhandahålls både till företag – Safeture Pro, och till privatpersoner – Safeture. GWS aktie är listad på Nasdaq First North Stockholm.
Om EOS Risk
EOS Risk med huvudkontor i London, är ett globalt företag som arbetar med riskhantering för ledande företag inom gruvindustrin, energiutvinning, offshore, kommersiell frakt, råvaror, hotell, rese- och försäkringsorganisationer.