Ny amerikansk order på Safetures plattform

SaaS-bolaget Safetures risk- och säkerhetspartner i USA, Exlog Global, har tecknat ett avtal med ett stort internationellt amerikanskt tillverkningsbolag. Safetures plattform kommer därmed att integreras i bolagets arbete kring resesäkerhet och göra det möjligt för dem att skydda det som är viktigast – sina anställda.

Affären återspeglar det ökade intresset och behovet av att kunna hantera anställdas säkerhet på ett trovärdigt sätt. Den är också ett exempel på framgångsrikt samarbetet mellan Safeture från Lund och Exlog på den amerikanska marknaden. Exlog är ett ledande riskhanteringsföretag som gör det möjligt för organisationer och individer att arbeta tryggt och effektivt både hemma och runt om i världen.

Genom att kombinera Safetures plattform med Exlog Global Response Center-team, kan den amerikanske kunden informera och kommunicera med sina anställda, oavsett var de befinner sig och få hjälp när något inträffar.

Avtalet, till en början över tre år, visar hur viktigt det är för organisationer att få en helhetslösning för att skydda medarbetarna och att allt fler väljer att använda Safetures världsledande teknologi.

För ytterligare information, besök safeture.com eller kontakta:

Säkerhetschef Magnus Hultman: +46 706 00 81 66. Magnus.hultman@safeture.com

Om Safeture
Safeture AB (grundades 2009) är ett SaaS-företag (Software as a Service) baserat i Sverige. Företaget erbjuder en komplett plattform designad för att hantera anställdas säkerhet och risk/krishantering. Genom ledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture mer än 4 000 företag och organisationer över hela världen att skydda det som är viktigast – sin personal  och sina medarbetare. Safeture-aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market (ticker: SFTR). Erik Penser Bank AB är certifierad rådgivare. Ph: +46 8-463 83 00 E-mail: certifiedadviser@penser.se