Nytt tyskt kontrakt för Safeture, värt närmare 4 miljoner kronor

Safeture AB i Lund, har tillsammans med SPS, ett internationellt säkerhets- och assistansbolag, tecknat ett treårsavtal med ett stort tyskt företag. Avtalet innebär att kundens fler än 60 000 anställda över hela världen, får tillgång till Safetures unika plattform att hantera medarbetarnas säkerhet.

Avtalet omfattar även eLearning, övervakning av anläggningar som fabriker och affärer samt integration för resehantering. Treårskontraktet är för Safetures del värt 383 000 Euro.

– Avtalet bekräftar Safetures ledande position när det gäller digitala lösningar för att hantera anställdas säkerhet – oavsett var de befinner sig. Hemma, på kontoret eller under resor.

– Vi ser en tydlig trend där fler och fler företag investerar i vår plattform för att kunna följa olika lagkrav, men också för att vara en modern arbetsgivare med möjlighet att rekrytera den bästa kompetensen, säger Magnus Hultman, CEO på Safeture.

– Vi är mycket nöjda med detta betydelsefulla avtal. Än en gång har Safeture visat hur skickligt de kan anpassa sin lösning efter kundens specifika behov, säger Simon Sawyer, COO på SPS.

För ytterligare information, besök safeture.com eller kontakta:

Safeture VD Magnus Hultman: +46 706 00 81 66. magnus.hultman@safeture.com

About Safeture AB
Safeture (grundades 2009) är ett SaaS-företag (Software as a Service) baserat i Sverige. Företaget erbjuder en komplett molnbaserad plattform designad för att hantera anställdas säkerhet och risk/krishantering. Genom ledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture mer än 3 600 företag och organisationer över hela världen att skydda det som är viktigast – sina anställda. Safeture-aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market (ticker: SFTR). Erik Penser Bank AB är certifierad rådgivare. Ph: +46 8-463 83 00 E-mail: certifiedadviser@penser.se