Safeture deltar på Redeyes teknikdag

Under två fullspäckade dagar kommer fler än 90 bolag att presentera sig vid årets upplagor av Technology Day och Life Science Day, 25 och 26 november.  Safetures VD Magnus Hultman berättar om bolaget, nuvarande situation och utvecklingen framöver– Jag och Safeture deltar i mängder av events och webinarier över hela världen men har ägnat Sverige, aktieägare och investerare lite för lite uppmärksamhet. Därför kul att delta på Redeye Technology Day den 25 november där vi får en möjlighet att berätta om våra framtidsplaner och hur vi ska ta oss dit, säger Magnus Hultman


De inbjudna företagen kommer att presentera sina affärsidéer och visioner men också svara på frågor från analytiker och expert. Även tittare kan ställa frågor för att skapa så stor interaktivitet som möjligt.


Investerar och andra intresserade kan följa dagarna via direktsändning på Redeys hemsida.
Safeture deltar i ström 2. Sändningar och schema finns på  https://www.redeye.se/events/792758/redeye-technology-day

Mer information: Kontakta Magnus Hultman, VD Safeture. Magnus.hultman@safeture.com eller 0706 00 81 66
 
 
 
 
Om Safeture AB
Safeture (grundades 2009) är ett SaaS-företag (Software as a Service) baserat i Sverige. Företaget erbjuder en komplett molnbaserad plattform designad för att hantera anställdas säkerhet och risk / krishantering. Genom världsledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture mer än 3 500 företag och organisationer att skydda det som är viktigast – deras anställda. Safeture Enterprise ger större företag förmågan att effektivt automatisera säkerhet och säkerhet och samtidigt integrera programvaran för att bli en naturlig del av deras interna processer.
 
Safeture-aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market, Stockholm (ticker: SFTR). Erik Penser Bank AB är certifierad rådgivare. Ph: +46 8-463 83 00 E-post: certifieradviser@penser.se.