Safeture förstärker säljorganisationen

Säkerhetsföretaget Safeture i Lund fortsätter att snabbt expandera sin verksamhet. Nu rekryterar man Filip Bengtsson och James Tomlin som en del av Safetures fokus på att öka försäljningen på den globala marknaden.

Safeture är ett internationellt SaaS-företag med en komplett molnbaserad plattform utformad för att hantera anställdas säkerhet och risker, oavsett var de befinner sig. Safeture hjälper redan idag mer än 3 000 stora företag och organisationer att skydda det som betyder mest – sina anställda.

Filip Bengtsson, Regional Sales Manager (Lund HQ), är expert på att tillhandahålla molnbaserade tjänster som minskar risker för både privats företag och offentlig sektor. Med bakgrund som försäljningschef på det snabbt växande SaaS-företaget Inyett AB, en del av Visma Group, har han bred erfarenhet av försäljning, marknadsföring och affärsutveckling.

James Tomlin, Sales Manager, baserad i London, har en bakgrund inom affärsutveckling. I mer än 13 år har han arbetat som rådgivare åt HR-chefer på internationella företag genom partnerskap med flera ledande konsultföretag. James har i huvudsak fokuserat på att stödja några av världens största företag.

– Genom att anställa dessa två högt kvalificerade medarbetare gör vi en viktig investering i att utveckla Safeture. Resultatet blir fler affärer med både befintliga kunder och helt nya kundgrupper, säger Magnus Hultman, VD på Safeture.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Safeture AB. VD Magnus Hultman. +46 706 00 81 66

 

 

Om Safeture AB

Safeture (grundat 2009) är ett SaaS-företag (Software as a Service) med säte i Sverige.

Företaget erbjuder en komplett molnbaserad plattform som utformats för att hantera medarbetares säkerhet och risk/krishantering. Genom världsledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture mer än 3 000 företag och organisationer att skydda det som betyder mest – deras anställda. Safeture Enterprise ger större företag möjlighet att effektivt automatisera säkerhet och trygghet och samtidigt sömlöst integrera programvaran så att den bli en naturlig del av företagets interna processer.

Safetureaktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market Stockholm (ticker: SFTR). Erik Penser Bank AB är Certified Adviser. Ph: 08-463 83 00 E-post:  certifiedadviser@penser.se.