Safeture inleder samarbete med globalt risk- och säkerhetsbolag i Australien

SaaS-bolaget Safeture AB i Lund har inlett ett samarbete med det globala risk- och säkerhetsbolaget G|24 i Australien. Partnerskapet innebär att Safture fått i uppdrag att utveckla en integrerad plattform för riskreducering och incidenthantering, Global Alert by Safeture, för G|24.

Vår långa erfarenhet av riskhantering har gett oss en unik position och vi visste därför exakt vilken teknik vi behövde. Partnerskapet med Safeture innebär att vi kan erbjuda en förstklassig säkerhetsplattform till våra kunder. Tillsammans med alla de moduler som följer med plattformen, har vi det perfekta verktyget för våra rådgivnings- och incidenthanteringslösningar, säger Brett Wheatley, koncernchef på G|24.

Den första klara kunden är ett av de största universiteten i Australien, som nu kan ta del av Safetures plattform för sin riskhantering.

– Kombinationen av vår medicinska kunskap och säkerhetsexpertis samt Safetures förmåga, kommer att skynda på utvecklingen inom detta område och ger oss en spännande möjlighet att verkligen skaka om branschen, samtidigt som vi erbjuder skydd i världsklass för organisationer och deras personal, säger Julian Heath, VD på G|24.

– Avtalet med G|24, en välrenommerad expert inom Risk & Crisis Management Solutions, befäster Safeture som en ledande leverantör av tekniska lösningar för anställdas säkerhet. Det nya partnerskapet ger oss tillgång till den australiensiska marknaden där vi ser en enorm potential och samarbetet har redan börjat generera affärer, säger Magnus Hultman, VD för Safeture.

För ytterligare information, se safeture.com eller kontakta:

Safeture VD Magnus Hultman: +46 706 00 81 66. magnus.hultman@safeture.com

 

Om Safeture:
Safeture (grundades 2009) är ett SaaS-företag (Software as a Service) baserat i Sverige. Företaget erbjuder en komplett molnbaserad plattform designad för att hantera anställdas säkerhet och risk/krishantering. Genom ledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture mer än 3 600 företag och organisationer över hela världen att skydda det som är viktigast – sina anställda. Safeture-aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market (ticker: SFTR).

Om Global 24 Holdings PTY LTD:

Global 24 erbjuder People Risk Management Solutions anpassade för unika behov i våra kunders verksamhet. Vi kombinerar riskrådgivning, säkerhetshjälp, nöd- och krislösningar i världsklass för att skydda våra kunders anställda samt tillgångar. För mer information om Global 24, besök www.global24.com.au