Safeture samarbetar med MAX Security för ökad riskanalys

Safeture AB inleder ett samarbete med israeliska MAX Security, ett av världens ledande företag för riskanalys, för att använda bolagets omfattande information i en extra kartbaserad tjänst.MAX Security erbjuder omfattande säkerhets- och riskhanterings- och underrättelselösningar för privatpersoner och företag. Sedan mer än 25 år, förser MAX några av världens ledande organisationer med verktyg för att de ska kunna bedriva affärer i några av de mest utmanande och utsatta miljöerna.
“Att samarbeta med MAX Security var ett enkelt beslut och är ett bra komplement till Safeture-erbjudandet,” säger Magnus Hultman, VD för Safeture.

“Genom att få tillgång till MAX Securitys globala riskanalys garanteras våra kunder den bästa och senaste informationen som finns.”

MAXs toppmoderna webbaserade underrättelseportal kombinerar några av de mest avancerade taktiska och strategiska underrättelseanalyserna med genomgripande prognoser, vilket möjliggör effektiv och korrekt framtida driftsplanering.

Synergin mellan operativa och underrättelseavdelningar tillsammans med betoningen på det “mänskliga elementet” hos MAX, gör det möjligt för företaget att erbjuda en unik och högre standard för säkerhetsstöd till resenärer.
“I dagens oförutsägbara och förgängliga värld är kombinationen av de bästa informationslösningarna med den mest avancerade tekniken ett måste för dem som ansvarar för skydd i sina organisationer,” säger Noam Schiller koncernchef och grundare för MAX Security.

“Kombinationen av MAX Securitys underrättelselösning och Safetures teknik är en fantastisk ny möjlighet när det gäller förbättrade funktioner.”
För mer information, besök www.safeture.com eller kontakta:

Safeture VD Magnus Hultman: +46 706 00 81 66. Magnus.hultman@safeture.com

Om Safeture AB
Safeture (grundades 2009) är ett SaaS-företag (Software as a Service) baserat i Sverige. Företaget erbjuder en komplett molnbaserad plattform designad för att hantera anställdas säkerhet och risk / krishantering. Genom världsledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture mer än 3 000 företag och organisationer att skydda det som är viktigast – deras anställda.
Safeture Enterprise ger större företag förmågan att effektivt automatisera säkerhet och säkerhet och samtidigt integrera programvaran för att bli en naturlig del av deras interna processer.
Safeture-aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market, Stockholm (ticker: SFTR). Erik Penser Bank AB är certifierad rådgivare. Ph: +46 8-463 83 00 E-post: certifieradviser@penser.se.

Om MAX Security
MAX Security grundades 1996 och är ett internationellt bolag med huvudkontor i Tel-Aviv, Israel. MAX Security är ett av världens ledande företag inom säkerhets- och riskhanteringslösningar
info@max-security.com
https://www.max-security.com/