Safeture skriver miljonkontrakt med International Paper

Safeture AB i Lund aviserade idag att bolaget har tecknat ett avtal för sin Enterprise-plattform med USA-baserade International Paper, en av världens ledande tillverkare av fiberbaserade förpackningar, massa och papper. Detta är ett viktigt steg för Safetures expansion på den amerikanska marknaden. Kontraktet värderas till 404 000 USD under tre år.

International Paper har cirka 52 000 anställda vid över 400 anläggningar världen över med cirka 3 000 resenärer. Det fleråriga avtalet med Safeture för dess Enterprise-programvara inkluderar lösningar som Faciliteter, Travel Management Company integration och eLearning. Safetures brittiska partner SPS Global ansvarar för internationella svars- och räddningstjänster. 

Detta är en fantastisk affär för Safeture eftersom International Paper är en jätte i sin bransch och ger oss stora möjligheter att expandera på den amerikanska marknaden,” säger Magnus Hultman, VD för Safeture. “Allt fler stora företag inser hur viktigt det är att skydda sin viktigaste tillgång – de anställda. Det är uppmuntrande att se dem vända sig till Safeture för att klara detta.
 
För mer information, besök www.safeture.com eller kontakta:
Safeture VD Magnus Hultman: +46 706 00 81 66.  Magnus.hultman@safeture.com
 
Om Safeture AB
Safeture (grundades 2009) är ett SaaS-företag (Software as a Service) baserat i Sverige. Företaget erbjuder en komplett molnbaserad plattform designad för att hantera anställdas säkerhet och risk / krishantering. Genom världsledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture mer än 3 000 företag och organisationer att skydda det som är viktigast – deras anställda. Safeture Enterprise ger större företag förmågan att effektivt automatisera säkerhet och säkerhet och samtidigt integrera programvaran för att bli en naturlig del av deras interna processer.
Safeture-aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market, Stockholm (ticker: SFTR). Erik Penser Bank AB är certifierad rådgivare. Ph: +46 8-463 83 00 E-post: certifieradviser@penser.se.