Safeture, tillsammans med Falck Global Assistance & Aeger Group, skriver avtal med Innovation Norway

Safeture har tillsammans med Falck Global Assistance & Aeger Group vunnit en offentlig upphandling om ett tvåårigt kontrakt för anställdas säkerhet och reseriskhantering på Innovation Norway.

Innovation Norway grundades 2004 och är ett statligt ägt företag som erbjuder hjälp med kapital och tjänster med mera för att stärka och stimulera entreprenörskap, innovation och hållbar tillväxt för norska företag och industrier. Huvudkontoret ligger i Oslo och Innovation Norway har över 700 anställda i elva län i Norge och i mer än 30 länder. Avtalet tillsammans med Falck Global Assistance & Aeger Group, innebär att Innovation Norway får tillgång till Safetures lösningar som Facilities, Travel Management Company Integration och Crisis Management Module.

“För en arbetsgivare med flera hundra anställda runt om i världen, ger detta avtal Innovation Norway tillgång till Safetures unika plattform för att skydda sina medarbetare, oavsett var de befinner sig. Avtalet visar också att vår affärsmodell – som är baserat på samarbete med ledande partners som Falck Global Assistance & Aeger Group – fungerar mycket bra,” säger Magnus Hultman, vd för Safeture.

“Safetures plattform är ett utmärkt verktyg för att säkerställa vårt arbetsgivaransvar och förbättra riskmedvetenheten och vår beredskap”, säger Klaus A. Trapp, chef för Security Innovation Norway.

För ytterligare information, besök safeture.com eller kontakta:

CEO Magnus Hultman: +46 706 00 81 66. Magnus.hultman@safeture.com

Om Innovation Norge

Innovation Norge är den norska regeringens viktigaste verktyg för innovation och utveckling av norska företag och industrier. Vi stödjer företag med att utveckla sina konkurrensfördelar och att öka innovationen.

Genom att kombinera lokal branschkunskap och internationella nätverk med affärsidéer och entreprenörsskap, läggs grunden för nya framgångsrika företag.

Om Safeture AB

Safeture (grundat 2009) är ett Software as a Service (SaaS) företag baserat i Sverige. Företaget erbjuder en komplett molnbaserad plattform designad för att hantera anställdas säkerhet och risk-/krishantering. Genom världsledande teknologi och innovativa lösningar hjälper Safeture mer än 3 600 företag och organisationer att skydda det som betyder mest – deras anställda. Säkerhet tillåter företag att effektivt automatisera säkerhet och säkerhet samtidigt som de sömlöst integrerar programvaran för att bli en naturlig del av deras interna processer. Safeture-aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market Stockholm (ticker: SFTR). Erik Penser Bank AB är Certified Adviser. Tel: +46 8-463 83 00 E-post: certifiedadviser@penser.se