Stort internationellt företag utökar avtalet med GWS

Avtalet mellan GWS Production AB i Lund och en franchisegivare till ett mycket framgångsrikt och globalt detaljhandelskoncept, utvidgas avsevärt.

Avtalet förlängs inledningsvis med ytterligare minst två år och har ett ordervärde över tvåårsperioden på 264 000 Euro (ca 2,6 miljoner SEK). Antalet användare ökar dessutom från 750 till 5000 anställda.
Företaget köper Safeture Pro som inkluderar Safeture-appen och stödfunktionen Instant Security Overview (ISO) för att skydda 5 000 anställda som reser internationellt. Lösningen ger franchisegivarens säkerhetschef överblick och möjlighet att snabbt och lätt komma i kontakt med företagets personal om en nödsituation uppstår.

GWS mål är att förstärka säkerheten för resenärer var de än befinner sig i världen. Med sin unika tekniska plattform Safeture kan GWS omedelbart nå personer i riskområden med korrekt och relevant information om vad som hänt. Information är sammanställd av företagets kvalificerade analytiker och hjälper därmed resenärer att känna sig trygga.
– Det utökade avtalet är ett klart bevis på att vi levererar en viktig och användbar tjänst till globala företag med anställda som reser över hela världen, säger Andreas Rodman, VD för GWS Production AB.
– Detta visar också att vår kunskap och produktfamilj Safeture gör oss till en världsledande leverantör av internationella resesäkerhetslösningar.

För ytterligare information, vänligen kontakta GWS VD Andreas Rodman: 0708- 10 13 16 andreas.rodman@globalwarningsystem.com
Om GWS Production AB och Safeture
GWS, Global Warning System, grundades 2009 efter erfarenheter från en global SARS-epidemi, tsunamin i Indiska Oceanen 2004 och terrorattacken i Mumbai. Bolaget erbjuder en mobilbaserad, personlig säkerhetstjänst, Safeture, för att skydda resenärer genom att i realtid spåra och ge information om katastrofer och andra hot som kan påverka människor på resa. Systemet består av olika tjänster som levereras genom resenärens mobiltelefon och tillhandahålls både till företag – Safeture Pro, och till privatpersoner – Safeture. GWS aktie är listad på Nasdaq First North Stockholm.
Intl. Franchisor-SV 180131