GWS rekryterar ny global försäljningschef

GWS ökar takten och rekryterar Morgan Widung som ny global försäljningschef

GWS har rekryterat Morgan Widung som global försäljningschef och förstärker därmed säljteamet för kunna hantera det stora intresset för bolagets produkter.
Widung kommer närmast från InnoVentum AB, ett innovationsbolag inom cleantech där han ansvarat för och byggt upp den globala försäljningen. Morgan Widung har lång och bred erfarenhet av försäljning, krosskulturellt ledarskap och affärsutveckling från it-bolaget RFMD och Ericsson. Större delen av sin karriär har han verkat inom it/ telekom branchen och har mycket god förståelse för de affärsmöjligheter som GWS app Safeture kan skapa.
– Det känns tryggt att nu ha en erfaren försäljningschef på plats. Morgan har en gedigen erfarenhet av att leda mångfacetterade säljteam med fokus på både försäljning och kundanpassad produktutveckling, vilket passar GWS bra. Genom Morgan förstärker vi ytterligare vårt team på GWS och hans erfarenhet och kompetens kommer att bli ett mycket starkt bidrag till GWS fortsatta verksamhet och tillväxt, säger Andreas Rodman, VD GWS.
-Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen. Jag drivs av att bygga och utveckla verksamheter och ser fram emot att driva försäljningen och affärsutvecklingen. GWS globala tillväxtpotential är mycket stor och erbjudandet till företag är mycket starkt säger Morgan Widung tillträdande försäljningschef i GWS.
GWS aktie är listad på Nasdaq First North Stockholm. Sedermera Fondkommission är Certified Adviser åt Bolaget.
För ytterligare information kontakta VD Andreas Rodman, 0708 – 10 13 16 eller andreas.rodman@globalwarningsystem.com 

Om GWS (Global Warning System)
GWS tillhandahåller en mobilbaserad personlig säkerhetstjänst till företag och konsumenter för att skydda anställda, familjemedlemmar och individer när de reser utomlands.
Bolaget använder mobil positioneringsteknologi och varningssystem för att hjälpa skydda individer mot sjukdomsutbrott, terroristattacker, naturkatastofer och andra potentiella hot. Bolaget grundades 2009, utifrån erfarenheter av en global SARS-epidemi, tsunamin i Indiska Oceanen och terrorattacken i Mumbai, där människor kunde varnats tidigare och fått mer information.
Bolagets app heter Safeture, mer information om appen finns på www.safeture.com.
Global Warning System möter ett växande behov av att skydda anställda och familjemedlemmar på resa, genom att spåra och ge värdefull information i realtid om katastrofer och andra hot som kan påverka resenären.