GWS tecknar avtal med 2Secure

GWS har skrivit säljpartneravtal med 2Secure, Sveriges största privata säkerhets bolag. Partnersamarbetet innebär att 2Secure adderar GWS mobila applikation Safeture Pro till sin produktportfölj och på så sätt stärker sitt erbjudande mot både befintliga och nya företagskunder.
 
Safeture Pro är en personlig säkerhetstjänst som erbjuder resenärer kritisk information direkt i mobilen via en app som användaren enkelt laddar ner. Appen levererar viktig information och varningar i realtid om platsen där resenären befinner sig, och ger service och trygghet när människor är på resande fot. Grunden i samarbetet är att 2Secure förstärker sitt produkterbjudande med GWS’ servicekoncept Safeture Pro, och därmed får möjligheten att erbjuda lösningen till alla kunder baserade i Skandinavien, såväl nationella som internationella företag. Avtalet, som är icke-exklusivt och av intäktsdelningsmodell, befäster GWS position på den skandinaviska marknaden,. Andreas Rodman, VD på GWS, kommenterar:

“Detta samarbete stärker vår position i segmentet personsäkerhet. Vi ser stor potential och vill nu utveckla affären tillsammans med 2Secure, som är ett välrenommerat företag med en riktigt spännande kundbas inom både det privata näringslivet, offentlig verksamhet och privatmarknaden.”

Lars Falk, koncern-VD på 2Secure, ser fördelar för båda parter med samarbetet:

“Safeture Pro är ett bra komplement i vår produktportfölj. Det är en service som erbjuder kritisk säkerhetsinformation direkt i användarens smartphone. Vårt erbjudande stärks och vi blir helt enkelt bättre rustade att möta de kundbehov som följer av att människor reser alltmer i en globalare och mobilare värld.

 
Om GWS Production AB och Safeture
GWS, Global Warning System, grundades 2009 efter erfarenheter från en global SARS-epidemi, tsunamin i Indiska Oceanen 2004 och terrorattacken i Mumbai. Bolaget erbjuder en mobilbaserad, personlig säkerhetstjänst, Safeture, för att skydda resenärer genom att i realtid spåra och ge information om katastrofer och andra hot som kan påverka människor på resa. Systemet består av olika tjänster som levereras genom resenärens mobiltelefon och tillhandahålls både till företag – Safeture Pro, och till privatpersoner – Safeture.
GWS aktie är listad på Nasdaq First North Stockholm. Sedermera Fondkommission är Certified Adviser.
För ytterligare information om tjänsten se www.safeture.com eller kontakta VD Andreas Rodman, +46 (0) 708 – 10 13 16, andreas.rodman@globalwarningsystem.com
 
Om 2Secure
2Secure bildades 2006 för att möta den allt mer hårdföra och avancerade brottsligheten i samhället. Idag är 2Secure Sveriges största privata säkerhetstjänst. Vi erbjuder specialistkompetens inom säkerhet där vi genom kvalitativt arbete skapar en tryggare och säkrare vardag för våra kunder. Med unik kompetens och nära kundrelationer, skapar vi en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar.
För ytterligare information kontakta Elias Wästberg, Communications Director, +46 (0) 73 501 50 05 samt elias.wastberg@2secure.se