GWS tecknar avtal med en stor internationell franchisegivare

GWS Production AB (GWS) tecknar avtal med franchisegivaren till ett mycket framgångsrikt och globalt detaljhandelskoncept. Bolaget köper tjänsten Safeture Business Solution som innehåller appen Safeture Business Solution och backendlösningen ISO (Instant Security Overview) för att skydda de 750 medarbetare som reser internationellt i tjänsten. Safeture är en personlig mobilbaserad säkerhetstjänst som i realtid informerar och uppdaterar användaren om händelser som kan påverka personens reseplaner och säkerhet. Med ISO har bolagets säkerhetschef ständig översyn över bolagets personal och personalen kan enkelt komma i kontakt om en nödsituation uppstår. 
 

“Kunden som nu tecknar avtal med oss GWS har en längre tid letat efter lösningar för att skapa större säkerhet samt ha en ännu bättre överblick över sin resande personal. Det känns fantastiskt roligt att en så kvalitetsmedveten organisation väljer att säkra sin personal med vår lösning, Safeture Business Solution, säger Andreas Rodman, VD, GWS Production AB. Han fortsätter, med stöd av höstens nyemission har vi under de senaste månaderna kunnat öka tempot på försäljningen och nu börjar vi kunna se resultat av de många affärsdialogerna som förs.”

Mobilappen Safeture Business Solution finns till plattformarna, iPhone, Android, Blackberry och Windows
Information som levereras genom resenärens mobiltelefon:

  • Landsinformation skickas så snart användaren anländer till ett nytt land. Denna inkluderar aktuell säkerhetsrelaterad information om landet, inklusive larmnummer, senaste hot och incidenter, risk-klassificeringar och allmän bakgrundsinformation.
  • Säkerhetsvarning skickas när någon incident inträffarsom kan ha betydelse för resenärens säkerhet. Dessa meddelanden är färgkodade och innehåller viktig information om vad som hänt och hur man bör agera.
  • Delning av resenärens position tillbolagets säkerhetschef som visas i realtid på en karta.
  • SMS-kommunikation som är särskilt utformad för att kommunicera i skadade eller överbelastade mobilnät.
  • SOS-nummer finns lättillgängligt för omedelbar kontakt med lokala nödnummer samt företagets säkerhetstjänst.

GWS aktie är listad på Nasdaq First North Stockholm. Sedermera Fondkommission är Certified Adviser åt Bolaget.
För ytterligare information se www.safeture.com eller kontakta VD Andreas Rodman, +46 (0) 708 – 10 13 16, andreas.rodman@globalwarningsystem.com 

Global Warning System möter ett växande behov av att skydda anställda och familjemedlemmar på resa, genom att spåra och ge värdefull information i realtid om katastrofer och andra hot som kan påverka resenären.