GWS tecknar distributörsavtal med Irländska Modig Corporate Services

GWS tecknar distributörsavtal med Modig Corporate Services och öppnar upp den irländska företagsmarknaden för mobila säkerhetslösningar.

Den irländska fullserviceleverantören Modig Corporate Services, som erbjuder ett brett urval av säkerhetslösningar och tjänster såsom utbildning, rådgivning, och dokumentation, har tecknat avtal med GWS (OMX: GWS) om GWS mobila applikation Safeture. Den mobila säkerhetslösningen kommer nu att erbjudas till Modig Corporate Services kunder.

“I Modig har vi funnit en väletablerad och strategisk partner med en trogen kundmassa på den irländska marknaden. Kunder på Irland kommer nu att få tillgång till GWS produkter samt utökad expertkunskap och service från Modig. Det är en enorm tillgång för oss när vi nu påbörjar försäljningen på Irland”, säger Andreas Rodman, VD GWS.

“När vi träffande GWS insåg vi direkt att lösningen passade perfekt in i både vår affärsmodell, vår produktportfölj och till våra nuvarande och framtida kunder. Safeture erbjuder den nivån av säkerhetsinformation som våra kunders resande personal behöver”, säger Malin Kelly, VD på Modig och fortsätter;

”Den senaste tidens utveckling med ebola-utbrott, naturkatastrofer och krig visar på behovet. Att kunna erbjuda våra kunder en lättanvänd och kostnadseffektiv lösning som inte bara uppfyller deras legala skyldigheter att trygga sina anställda, utan även säkerställer att de blir omhändertagna när de är på resande fot från sina team och sin hemmabas, är ett behov som helt klart måste fyllas.”

Modig Corporate Services
Modig Corporate Services Ltd erbjuder ett brett utbud av flexibla säkerhets- och riskminimeringstjänster till företagsmarknaden. Företagets tjänsteutbud är baserat på sex grundpelare inom riskanalys och omfattar bl a dokumentation, utbildningar, rådgivning samt lösningar.

Om GWS Production AB
GWS grundades 2009 efter erfarenheter från en global SARS-epidemi, tsunamin i Indiska Oceanen 2004 och terrorattacken i Mumbai. Bolaget tillhandahåller en mobilbaserad, personlig säkerhetstjänst för att skydda resenärer genom att i realtid spåra och ge information om katastrofer och andra hot som kan påverka resenären – ”Global Warning System”. Global Warning System består av olika tjänster som levereras genom resenärens mobiltelefon.

GWS aktie är listad på Nasdaq First North Stockholm. Sedermera Fondkommission är Certified Adviser åt bolaget.
För ytterligare information se www.globalwarningsystem.com eller kontakta VD Andreas Rodman, +46 (0) 708 – 10 13 16, andreas.rodman@globalwarningsystem.com

Global Warning System möter ett växande behov av att skydda anställda och familjemedlemmar på resa, genom att spåra och ge värdefull information i realtid om katastrofer och andra hot som kan påverka resenären.