GWS vinnare av Red Herring Europe Top 100 award

GWS tillkännagav idag på morgonen att man blivit utsedd som vinnare i den mycket prestigefyllda utmärkelsen Red Herring Top 100 Europe. Topp 100 listan hedrar de mest lovande teknikföretagen i Europa.

Red Herring-redaktionen har valt ut de mest innovativa företagen inom hela Europa. De nominerade bedöms på 20 huvudsakliga kvantitativa och kvalitativa kriterier: de innehåller bland annat finansiella resultat, teknisk innovation, socialt värde, hållbarhet i affärsmodellen och utveckling av bolaget inom respektive bransch.
Bland tidigare svenska Red Herring vinnare märks Skype, Spotify och Klarna och Internationellt finns bolag som Google, Facebook, Yahoo, Amazon, Twitter, YouTube, eBay och Salesforce.

Andreas Rodman, VD på GWS säger ” vår unika säkerhetslösning Safeture erbjuder säkerhetsinformation i realtid via mobilen, och ger användaren en möjlighet att undvika faror. Det är en lösning både för företagsmarknaden och privatmarknaden. Det är fantastiskt roligt att få det här erkännandet av Red Herring för vår unika lösning och dess möjlighet att göra världen lite tryggare för användarna.
Att vara vinnare i Red Herring ger GWS som bolag en kvalitetsstämpel och innebär mycket när vår tjänst säljs mot stora företag och när vi expanderar globalt säger Andreas Rodman, VD, GWS Production AB.

Lista på finalisterna 2015 Red Herring:
http://www.redherring.com/events/red-herring-europe/2015-finalists/
Om GWS Production AB
GWS grundades 2009 efter erfarenheter från en global SARS-epidemi, tsunamin i Indiska Oceanen 2004 och terrorattacken i Mumbai. Bolaget tillhandahåller en mobilbaserad, personlig säkerhetstjänst för att skydda resenärer genom att i realtid spåra och ge information om katastrofer och andra hot som kan påverka resenären – ”Global Warning System”. Global Warning System består av olika tjänster som levereras genom resenärens mobiltelefon:
GWS aktie är listad på Nasdaq First North Stockholm. Sedermera Fondkommission är bolagets Certified Adviser.
För ytterligare information se www.safeture.com eller kontakta VD Andreas Rodman, +46 (0) 708 – 10 13 16, andreas.rodman@globalwarningsystem.com

Global Warning System möter ett växande behov av att skydda anställda och familjemedlemmar på resa, genom att spåra och ge värdefull information i realtid om katastrofer och andra hot som kan påverka resenären.