Viktigt genombrott för Safeture i Nederländerna

Safeture AB i Lund har via partner tecknat ett 3-års avtal med en av Nederländernas största finansiella institutioner och som ger kunden tillgång till Safetures unika plattform för att hantera anställdas säkerhet.
Avtalet är det första på den nederländska marknaden och är värt 220 000 EUR.


För ett år sedan beslöt Safeture som en del av den globala expansionsstrategin, att öka sin närvaro i Beneluxområdet eftersom marknaden bedömdes som mycket intressant för företaget. Avtalet, via partnern och riskrådgivningsbolaget Forth Global B.V. är ett viktigt genombrott som skapar ytterligare affärsmöjligheter för Safeture.


Safeture är ett internationellt Software as a Service (SaaS) företag med huvudkontor i Lund. Bolaget har utvecklat en molnbaserad plattform som hanterar alla anställdas säkerhet. Mer än 3 500 företag i hela världen använder sig redan av Safeture för att skydda sina anställda och hantera deras säkerhet samtidigt som antalet medarbetare som arbetar utanför kontoret ständigt ökar.


Med Safetures säkerhetsplattform och patenterade geo-positioneringsteknik, kan nu den finansiella institutionen lokalisera sina anställda och via tillförlitliga kommunikationskanaler ge dem relevant och viktigt information, oavsett var de befinner sig.
– Som teknikleverantör är Safeture stolt över att tillsammans med riskrådgivningsbolaget Forth Global, nu fått möjlighet att erbjuda våra gemensamma tjänster till en ledande aktör i Nederländerna, säger Magnus Hultman, VD på Safeture.


– Detta är ett resultat av vår partnerstrategi och satsningar på försäljningsorganisationen.

För mer information safeture.com eller kontakta
Safeture VD Magnus Hultman: 0706 00 81 66.   Magnus.hultman@safeture.com

Om Safeture AB
Safeture (grundades 2009) är ett SaaS-företag (Software as a Service) baserat i Sverige. Företaget erbjuder en komplett molnbaserad plattform designad för att hantera anställdas säkerhet och risk / krishantering. Genom ledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture mer än 3 500 företag och organisationer över hela världen att skydda det som är viktigast – sina anställda.
Safeture-aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market, Stockholm (ticker: SFTR). Erik Penser Bank AB är certifierad rådgivare. Ph: +46 8-463 83 00 E-post: certifieradviser@penser.se.