SAFETURE AB INVESTOR RELATIONS

Säkra tips inför OS

sugerloafRio
Världens ögon riktas nu mot Rio de Janeiro och det fantastiska event som kommer att äga rum där inom kort. Media runt om i världen bevakar OS och många människor kommer att resa dit för att ta del av allt som händer där den kommande månaden. Då kan det vara på sin plats med sista-minuten-tips som gör resan säkrare:
 Skaffa Safeture inför OS
Ladda ner Safeture på Apple App Store eller Google Play. GWS kommer att erbjuda tjänsten utan kostnad till de 10 000 första som har appen i Rio de Janeiro under spelen.
 Rio-specifikt innehåll i Safeture
För att OS-besökarna skall ha den allra senaste informationen har GWS adderat omfattande och specifikt material om Rio de Janeiro under den regionala informationen i appens Brasilien-sektion. Man kan till exempel hitta en översikt över den aktuella säkerhetssituationen, information om eventuella terrorhot, brott, politiska oroligheter och så vidare. Det finns även information om hälsorelaterade hot som till exempel Zika, information om sjukhus och andra mer generella restips för Rio de Janeiro, samt specifik information kopplad direkt till spelen. Allting som händer som berör Rio de Janeiro kommer att uppdateras dygnet runt för att ge människor så mycket tid som möjligt att kunna agera på eventuella incidenter.
Läs mer om Safeture i media och få fler restips:

http://www.nytimes.com/2016/07/31/travel/olympics-2016-rio.html

 

http://www.businesstravelerusa.com/archive/july-august-2016/lifestyle/20-new-travel-apps

 

  http://www.pressreader.com/usa/los-angeles-times/20160731/283235917410823 

http://aroundtherings.com/site/A__56243/Title__Special-Rio-Version-of-Safeture-Travel-App-To-Help-Visitors-Stay-Safe-During-The-Summer-Olympic-Games/292/Articles

 

http://www.travelbids.pro/business-news/1.126348-swedish-security-company-unveils-new-travel-app-for-rio-olympics.html

 

http://www.jetsettersblog.com/blog/2016/07/07/app-for-traveler-safety-in-rio/

 

http://www.whatmobile.net/latest/top-smartphone-apps-for-june-21st-27th

https://www.pmctelecom.co.uk/blog/2016/07/28/how-mobile-tech-is-keeping-us-safe/